18 Şubat 2011 Cuma

DAMAT/TWEEN'nin Modası


       Bildiğiniz gibi 3-6 Şubat Fashion Week 2011 Santral İstanbul'da gerçekleştirildi. Okulumuzda düzenlenen bu etkinliğe ben de büyük bir heves ile katıldım. İlk gittiğim defile Damat-Tween defilesiydi.
Defileye herkes kişiye özel davetiye ile girebiliyordu. Çünkü defile Irina Shayk ve Dita Von Teese katılımıyla gerçekleşecekti. Defileden önce davetiyeyi elime alıp bu isimleri okuyunca bende herkes gibi büyük bir heyecanla beklemeye başladım. Şimdi sizlere biraz defileden bahsedeyim;
  Defile ilk olarak İrina Shayk'ın girişiyle başladı. Bu sene genç kızların ilgisini çekebilecek kıyafetler hazırlanmıştı.Daha çok tüller, kabarık etekler kullanılmıştı. Çoğunlukla pastel renkler özellikle de toz pembe elbiseler dikkat çekiciydi. Belki erkek koleksiyonunun yanında zayıf kalmış olabilir ama yine de görmeye değerdi. 






       Erkek koleksiyonuna gelecek olursak, ben bayıldım. Çoğu giyim tarzında retroya dönüş olduğu gibi Damat takım elbiselerde de bunu yapmış. Kısa paçalı pantolonlar, Skinny’ler, kapitone ceketler, en önemlisi geçen sezon Prada’nın çok beğenilen Oxford’larından esinlenerek hazırlanan ayakkabılar skinnylerle muhteşem bir uyum içindeydi. Genellikle mavi,yeşil ve bordo renkleri kullanılmıştı. Tabi vazgeçilmez siyah takımlarda göz doldurucuydu. Bayan mankenlerin arasında tanıdık simalar olduğu gibi erkeklerde de Kadir Doğulu ve dizilerden tanıdğımız Bora Akkaş mankenlik yaptı. Defilenin Sonunda ise beklenen isim Dita Von Teese muhteşem bir kapanış yaptı. Smokini ile podyuma çıkan Teese bütün alkışları topladı. Defile esnasında fotoğraf çekemediğim için sizlere Markafoni blog'dan aldığım fotoğrafları göstereceğim. Aynı zamanda Moda haftasının sponsorlarından olan Markafoni, bütün etkinlik boyunca çok iyi iş çıkardı. Sizde blog.markafoni.com 'a  girerek defiledeki diğer giysilere bakabilirsiniz.







                         




Fotoğraflar için http://blog.markafoni.com/

1 yorum: