24 Şubat 2011 Perşembe

Tuvana Büyükçınar'ın Modası



 İkinci günde karma 2 'de karşımıza çıktı Tuvana Büyükçınar. Karmadaki modacıların koleksiyonları birbirinden güzel ve dolu olduğu için, hepsinin koleksiyonunu tek tek göstermek istedim.

  Karma 2 'yi Tuvana Büyükçınar açtı. Koleksiyonuna gerçekten bayıldım. Hepsi birbirinden güzel, değişik ve bir o kadar otantik kıyafetler tasarlanmış. Tüm renkleri cesurca kullandığı koleksiyonunda, şalvar tulumlar, mini elbiseler, abiye kıyafetler vardı. Tabii giymek cürret isteyen kıyafetlerdi. Defile esnasında en çok hoşuma giden konu ise, Büyükçınar'ın yakın arkadaşı Ebru Akel'in kıyafetinin de Tuvana Büyükçınar imzalı olmasıydı. Aynı zamanda Akel defile sırasınca seyircilerin yüzlerini izleyerek memnun kalıp kalmadıklarını inceledi.

Defilede en çok hoşuma giden bu tulum oldu. Pembe üstüne kırmızı ve yeşil çiçekler işlenmiş olan basma kumaşından yapılmış tulum yakından çok canlı ve hoş gözüküyordu. Manken podyumdan inene kadar bu tulumu hayranlıkla izledim.









  Defilenin açılışını hepimizin yakından tanıdığı Çağla Şikel yaptı. Defile boyunca Şikel hep kısa elbiselerle karşımıza çıktı. Giydiği elbiselerin kumaşları pastal renklerde otantik, Osmanlı'da kullanılan kumaşları andıran kumaşlardan yapılmıştı.


 Defile ikinci olarak hoşuma giden balon etekler farklı tarzlarda kullanılmıştı. Bazıları otantik kumaşlardan bazıları ise dantellerden yapılmıştı. Ebru Akel'n giydiği elbisede otantik kumaştan yapılmış balon etekli bir elbiseydi.
 Diğer defilelerde olduğu gibi bu defilenin fotoğraflarıda Markafoni blog sayfasından alınmıştır.


0 yorum:

Yorum Gönder