27 Ekim 2010 Çarşamba

Mobilyada Moda: Origami mobilya !

www.origami.com
  Geçen hafta karşıma çıkan ve mobilyaya bakış açımı değiştiren bu mobilya firmasından bahsetmeden geçemeyeceğim. Origami mobilya, İstabul'dan önce Ankara ve Antalya'da bulunan bir mobilya firması. Bu sene yoğun istek üzerine İstanbul Maltepe'ye de bir mağaza açmışlar. Mobilyaları görünce: " Bugüne kadar neden bize "mobilya" diye tahta parçalarını kakalamışlar?" diyebildim sadece. 



  Biraz Origami'den bahsedelim.Kendi üretim atölyesinde, el emeği ile üretilen Origami tasarımları, modern hayat ile uyum içerisinde, %100 doğal malzemeler ile üretiliyor. Ayrıca kişiye özel tasarımlar da yapılabiliyor.
  İstanbul'da açılan mağazada, diğer mağazalardan( Ankara ve Anlatya) farklı olarak özel dizayn edilmiş, klasik mobilya görüntüsünden farklı ve de projeleri yurtdışında ödül kazanmış mobilyalar sergileniyor. Bu uçuk mobilyalar ekonomik açıdan gözünüzü korkutmasın. Fiyatlarda diğer mobilyacılarla neredeyse aynı.
  Mobilyaya ihtiyacı olan yada olmayan herkesin farklı fikirler alabilmeleri ve kendilerini ayrıcalıklı hissetmeleri için Origami Mobilya'ya gitmelerini şiddetle tavsiye ederim! 
  www.origami.com

0 yorum:

Yorum Gönder