14 Aralık 2011 Çarşamba

İnternette Moda: Fashiolista



Belki bloguma arada sırada bakanlar bilir. Yazılarımı okurken yan tarafta " my fashiolista list" sütunu var. Nedir bu Fashiolista size bahsediyim.

  Fashiolista aslında benim gibi blogu olan ve modayla ilgilenen biri tarafından kuruluyor. Hatta blog kısmı halen devam ediyor. Biz bu blogda neler yapabiliyoruz? Bir account oluşturup farklı ülkelerden kayıtlı kişilerin gönderdiği trend olan ürünleri burada görebiliyoruz. En önemlisi görüp istediğimiz ürünü "like"layarak onları kendi listemize ekleyip saklayabiliyoruz. Aynı zamanda bu sitede bizlerde istediğimiz beğendiğimiz bir ürün olursa ekleyebiliyoruz. Bilgisayara kalpli butonu indirdiğimiz anda istediğimiz sitede sevdiğimiz ayakkabı, elbise, aksesuar hatta fotoğrafı buraya ekliyoruz.


Butonumuz
  Fashiolista'nın başka bir özelliği ise ürünlerin kategorilere göre ayrılması. Örneğin siz Chanel bir ürün arıyorsanız "search" kısmına Chane yazmanız yeterli oluyor. Karşınıza milyonlarca Chanel ürün çıkıyor. Bu şekilde internette görsel aramanıza gerek kalmıyor.

Site görünümü

  Eğer sizde bizim gibi evde dikiş yapan biri yada tasarımcıysanız, bu siteye girerek dünyanın farklı ülkelerinden gönderilen farklı tasarımları görüp, bunları kendinize örnek alarak bir giysi yaratabilirsiniz. Gerçekten sınırsız bir katalog diyebiliriz bu siteye.


  Sizde bir an önce siteye kaydolup, kendinizi bu büyük katalogda kaybetmeye hazırlayın. Dikkat edin bağımlılık yaratıyor!!


Daha fazla bilgi için: http://www.fashiolista.com/

0 yorum:

Yorum Gönder