6 Aralık 2011 Salı

Erkek Dergisinde Moda : GQ Türkiye





Uzun zamandır Dogus Yayın Grubu bünyesinde ummalı bir çalışma vardı. Dergi bölümünde sürekli toplantılar yapılmaya başlamıştı. Ve sonucunda muhteşem bir kadro ile dünyada en çok satan erkek dergilerinden biri olan GQ’nun hazırlıkları tamamlanmaya başlıyordu.
Yayın yönetmeni Mirgün Cabas her gün gelip dergi için sabahtan akşama kadar çalışıyordu. Bunun karşılığını da Mart 2012’de almayı planlıyorlar. Çünkü muhteşem bir dergiye geliyorlar.  Amerika’da 80 yıl önce yayın hayatına başlayan, 32 yıl önce Conde Nast Yayın Grubu’nun bünyesine katılan GQ, halen 19 ülkede, 12 farklı dilde yayınlanıyor. GQ Türkiye ise 20. GQ edisyonu olarak 2012 yılı Mart ayında yayına başlayacak.


Bir az öncede bahsettiğim gibi Genel Yayın Yönetmenliğini üstlenen Mirgün Cabas, 1998’den beri NTV televizyonunda yapımcı, sunucu, yönetici olarak farklı görevlerde bulunan, kamuoyunun yakından tanıdığı bir kişi.

Doğuş Yayın Grubu Genel Müdürü Cem Aydın, bu göreve Mirgün Cabas’ın getirilmesini şöyle açıklıyor:
“Takip edenlerin bildiği gibi GQ, okuyucusuna bir yaşam tarzı sunuyor. Derginin içeriğini, kimliğini bu tarz belirliyor. GQ Türkiye’nin yayın yönetmenini düşünürken bu tarzla örtüşen bir profile sahip olmasını hedefledik.”  
Mirgün Cabas’ın engin bilgileri ve büyük ilgisiyle bu dergi Türkiye için büyük bir fark yaratacağını şimdiden göstermeye başladı.

0 yorum:

Yorum Gönder