19 Ekim 2011 Çarşamba

Yüzükte Moda



Yüzüğün modası mı olur diyecek olanlar olabilir ama onun bile bir modası var. Gümüşünden altınına, modernden  antikaya, renkliden siyahına, hatta tahtadan cama kadar bir sürü yüzük modeli var. Hepsinin de kendine göre bir tarzı var. Kendi yüzüklerimin hepsini topladım ve yeni bir post hazırladım. Biraz yüzük dünyasına dalalım derim!! :)


Gümüş Yüzükler:

 Yıllardan beri var olan gümüş yüzükler benim vazgeçilmezlerim. Ama her gümüş yüzüğü alıp takmam. Her ürünün bir tarzı olduğu gibi onunda bir tarzı olmalı. Bana göre gümüş; eskitilmiş ve incelikle işlenmiş olmalı. Gümüşe en çok yakışanı bu. Taşlarla süslenip parlatılan gümüşlerin bana göre görüntüsü çokta ilgi çekici değil. Daha antika görüntülü yüzükler her zaman daha ilgi çekici oluyor.



Yuvarlak veya oval yüzükler parmakta çok güzel duruyorlar.

 Şekilleri farklı olan yüzükler hem farklı hem de dikkat çekici. Bu yüzüklere bakıldığına hepsi bir tasarımcıdan çıkmış gibi gözüküyor.



                                                                                    


       Bazende sembollere benzeyen yüzüklerinizi diğer takılarınızla kombinlemeniz kolay olabiliyor. Özellikle kolyelerle kombinlemesi çok kolay olan bu yüzükleri her yerde bulmanız mümkün. 


Cam yüzükler:

Her zaman kırdığım ama almaktan vazgeçemediğim yüzüklerdir cam yüzükler. Cam yüzükleri kullanması zor olsada görüntüsü oldukça hoş. Eğer ben dikkatli kullanabilirim diyorsanız bu yüzükleri size şiddetle öneririm :)





Taşlı Yüzükler:

 Taşlı yüzükleri sevmediğimden gümüşlerde bahsettim fakat bu bildiğimiz taş değil; doğal taş. Bana göre doğal taş girdiği her yerde kendini güzel göstermeyi başarıyor. Yüzükte bu yerlerden biri. Eski dönemlerde de takılarda çok kullanılan doğal taşlar, takılara daha görkemli bir görüntü veriyor.





Sallantılı Yüzükler:

Son dönemlerde çok gördüğümüz sallantılı yüzükler günlük yada gece hayatında kullanılmaya devam ediliyor.





Antika Yüzükler:

Anitka dediğime bakmayın, hiçbiri antika değil aslında. Fakat görüntüleriyle antika yüzüklerle yarışacak kadar iyiler. Karartma teknikleri, şekilleri ve kullanılan taşlarıyla antika yüzüklere çok benziyorlar. Bu nedenle sizin için retro bir tarz yaratıyorlar.






Farklılığı sevenlere:

En son olarak bir kategoriye koyamadığım ama takmaktan zevk aldığım yüzükleri koyuyorum. Özellikle bana kış aylarını hatırlatan H&M'den aldığım hayvan figürlü yüzüklerime bayıldığımı söylemeden geçemeyeceğim.





4 yorum:

  1. Aybikee yüzüklerine bayıldım özellikle gümüş yüzüklere

    YanıtlaSil
  2. hepsi çok güzeller yüzükler vazgeçilmez...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten yüzükler vazgeçilmez, yüzüksüz asla dışarı çıkamıyorum. çok teşekkür ederim :)

      Sil