10 Nisan 2011 Pazar

Les Petits Mouchoirs

  Muhteşem bir hayat, herkesi özendiren arkadaşlıklar ve söylenen küçük beyaz yalanlar..Cesaretin var mı aşka (Jeux D'enfants) dan tanıdığımız  Guillaume Canet'nin hazırladığı "beyaz küçük yalanlar", Fransa'da geçiyor. Birbirine bağlı 8 arkadaşın her an birlikte oldukları herkesi  imrendiren hayatlarını izliyoruz.

 Aslında herşey 8 arkadaştan birinin motorsiklet kazası yapmasıyla başlıyor. Bütün grubu hastahane koridorunda tanıyoruz. François Cluzet, Benoit Magimel, Marion Cotillard, Gılles Lellouche, Jean Dujardin, Laurant Lafitte, Valérie Bonneton, Pascale Arbillot.

İstanbul Film Festivali kapsamında izlediğim bu filmi kesinikle izlemenizi tavsiye ederim. Özendiğimizin hayatlarında bazen ne kadar karmaşık ve karamsar olabileceğini görmenize yardımcı olacaktır.





2 yorum:

  1. ben de cesaretin var mı aşka filminde izlediğim kızanı görünce indirmeye kadar vermiştim. hatta şu anda indiriyorum bile..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oyuncular insanı çok etkiliyor. Ben de filmi izlemeden önce sevdiğim kişiler oynuyor diye bilet almıştım, belki oyuncular sayesinde belki de filmin kurgusu beni etkilemeyi başardı :)

      Sil