5 Mart 2011 Cumartesi

60ların Modası : Roman

 Sizi bugün Fotoğraflara boğacağım. Çünkü bir mağazadaki bütün kıyafetlere aşık olmak neymiş bunu anladım. Herkese tavsiyem çıkıp hemen bir Roman mağazasına gitmeniz. Kesinlikle kaçırılmayacak güzellikte kıyafetler var.
 Bu sezon hangi mağazaya girsem çoğu kıyafeti beğeniyorum. Kimsenin beğenmeyeceği gibi değil. Çoğu renkli kıyafetler ön planda. Renklerde cıvıl cıvıl, kendini gösteriyor. Fakat Roman'a girdiğim anda o pastel renklerin büyüsü, koyu renklerin ağırlığı ve zarafeti beni büyüledi.

Roman kıyafetlerini üç bölüme ayırmış: Organic by Roman, Gipys by Roman ve klasik Roman ürünleri.






Organic by  Roman: Kimyasal madde içermeyen, sertifikalı kumaşlardan 
yapılan kıyaftler. Genelde toprak renkli kumaşlardan oluşuyor. Fotoğraflarda da 
gözüktüğü gibi vücuda çok oturmayan bol ve naturel görüntüsü olan birbirinden 
güzel ve tasarım giysiler.







Gipsy by Roman: Birbirinden güzel renklerin kullandığı, tasarımdan öte kıyafetler. Bu sene daha çok 60ların çalışıldığı Roman'da 60lardan etkilenen Gipsy pastel renklere dönüş yapmış. Tozpembelerin, bebek mavilerinin olduu müthiş takımlar. 











Roman: Daha çok siyah, lacivert ve krem renginin kullanıldığı koleksiyondaki her bir parça çok değerli. En azından benim gözümde. Yine 60lardan esinlenerek hazırlanan koleksiyon, retro tarzın içine modern tarzıda sokuyor. Bu etkileri daha çok elbiselerin omuz  kısımda, ceketlerin bel kısımlarında fark edebilirsiniz.

  İşte, Roman bu sezon böyle. Yani bir efsane daha doğrusu peri masalı gibi. Kesinlikle hepinizin gidip görmesini isterim.

Not: Roman'da ki kıyafetlere aşık olmamdan dolayı bu hafta Fashion Week dosyası aksadı. Bilginize.

0 yorum:

Yorum Gönder