30 Kasım 2011 Çarşamba

Arabada Moda: Range Rover Evoque

Son zamanlarda yollarda görmeye başladığımız ve bir anda herkes tarafından sevilip satışı hızla ilerleyen bir arabayı sizlere tanıtmak için bu postu yazıyorum. Bir çoğumuz bu aracın hikayesini bilmeyebilir ama öğrenince şaşıracaksınız!!




Range Rover  40. Yılını görkemli Kensington Palace’da düzenlediği bir gecede kutlamıştı. Aynı gece, önceki modellere oranla daha küçük, çevreci, hafif ve en ucuz modeli fakat daha gösterişli olan nefes kesici Range Rover Evoque bir çok ünlünün de bulunduğu partide tanıtıldı. ‘’Beckham’’ adını bir markaya dönüştüren, eski şarkıcı, yeni moda tasarımcısı Victoria Beckham, yeni modelin iç tasarımını gerçekleştiriyor.





  
   90lı yıllarda çocukluğu ve gençliğini yaşayan herkes bilir o zamanların en popüler gruplarından biri Spice Girls’dü. Ben de diğer gençler gibi onlara bayılırdım. Grup dağıldı her bir üye kendi yoluna gitti. Victoria Beckham’da bunlardan biriydi. Şarkıcılığı bırakan Beckham kendini moda dünyasında attı. Moda dünyasında takdir toplamayı kısa sürede başaran Beckham Range Rover’la yaptığı iş birliği ile de yine takdir toplamayı başardı. Bu modelle klasik müşterilerinin dışına da açılmayı amaçlayan firma Beckham’la yaptığı ortak projeyi oldukça başarıyla gerçekleştirdiğini herkese gösterdi.




PARTİ GECESİ

2 yorum: