28 Eylül 2011 Çarşamba

Bu sene hangi renk ojeleri sürdük?



Sezon trendelerinin renklerle dolup taştığı bu sene, oje firmaları da trendleri kaçırmadı. Çoğu oje firması bu sene oje kartelasını oldukça genişletti. Eskiden giydiğimize göre oje seçerken birden ojemize göre giysi seçer olduk. Renkler okadar canlı ve değişikti ki, çoğumuz gün aşırı ojelerimizi silip bir başka ojemizi sürdük. Yani bu sezonun ojeleri bizim trendimizi belirledi. Durum böyle olunca dolabıma gidip bu sene aldığım ojelerden bir post yapmak farz oldu. Meğer ne kadar çok oje almışım bu sene bu fark ettim. Hepsini gruplarına göre ayırınca ortaya birbirinden güzel oje ve renk grupları ortaya çıktı. Bakalım bu sene hangi renkleri kullanmışım.


NEON renkler:





Flormar bu sene NEON renklerinle oldukça iddialıydı.

Genelde NEON'larda yeşil ve kırmızı tonları kullanıldı. Tırnağa sürüldüklerinde hepsinin fosforlu bir görüntüsü oluyordu.
TOPRAK renkleri: 



Bu sene toprak renklere Pastel'in 75 ve 25'i katıldı. Sally Hansen 370 ise sezonun en trend renklerinden.


SOFT renkler:




 
Bu yaz birçok kişi bu toz renkleri kullandı. Yaz sezonunda bebek mavisi en büyük trend haline geldi. Birçok ünlünün tırnağında bu rengi yaz boyunca gördük.

MAVİ tonları: 


Bu sene mavi oje piyasa süren markaların arasında Alex Avien, Pastel, Sephora ve Flormar vardı.
Bu sene benim en çok kullandığım renk maviydi. Flormar ve Sephora'nın mavileri inanılmaz güzeldi. 


CANLI renkler:


Nar çiçekleri, turuncular, pembeler. Bu sezonu renklendirmeyi başaranlar ojeleride harektlendirdi.

Vitrinlerde yaz boyunca gördüğümüz turuncu rengi ojelerede geçti. Kombinlerimizi en güzel şekilde tamamlamamıza  yardım etti. 



BORDO- KAHVE renkleri:



Hiçbir zaman modası geçmeyen bordo-kahve renkleri bu senede tırnaklarımızdaydı. Tek fark bordolar daha mora ve kahveye dönmüştü.


0 yorum:

Yorum Gönder