12 Ağustos 2011 Cuma

Yaz ortasında Kıs havası

 Yazın en sıcak olması beklenen agustos ayında nedense kıs mevsnini yasıyoruz. Ama bu renksiz havalarda bile ortamı renklendirmek bizim elimizde. Canımı sıkan bu karanlık havaları biraz yumusatmak icin dolabın karsına gecip renkli ve eglenceli aksesuarlar ve hırkaları birlestirdim. 



Pembe tonlari
Bu sene turuncu ve pembeyi birlestiren bir sezon yasadik.Yaza yakisan ve kendini gosteren bir renk oldu. Zara, H&M, Micheal Kors, Marks&Spencer gibi bircok marka pembe tonlarini kullandi. Modasi gecemeyen pembe fall-winter koleksiyonlarinda da karsimiza cikacak.




Zara
H&M

Michael Kors

Marks&Spencer
                                               





                                                                        Yesil Tonlari 
 Bu sene unlu modacilarin koleksiyonlarinda karsimiza cikan yesil, bu karamsar gunlerde bizim icimmizi isitmaya devam ediyor. Marc by Marc JacobsChristan DiorVictoria Beckham, Elie Saab, Galliano ve Sonia Rykiel gibi bircok modaci yesilden yine vazgecmedi.









Sonia Rykiel

Christian Dior

Elie Saab

Marc by Marc Jacobs

Victoria Bechkam
         



                                                                          

                                                                   Mavi Tonlari 


Baktigim anda bana yazi hatirlatan renkler favorim. Mavide oyle, bana denizi hatirlatir. Ustunuzde bu renkleri tasidiginizda yazin enerjisi icinizi kipir kipir eder. Mavi ve tonlari hicbir zaman modasini kaybetmez.
  Bu yaz neon mavi ve bebek mavisi modacilar tarafindan daha cok kullanildi.Diane von Furstenberg, J. Crew, 3.1 Philip Lim, Jil Sander, Proenza Schouler, Peter Pilotto.




0 yorum:

Yorum Gönder