25 Mayıs 2011 Çarşamba

Bilgi Moda Kulubü Defilesi!

 Eveeet haftalardır hazırlandık ve sonunda defilemizi gerçekleştirdik. Ortaya çıkan sonuçtan hepimiz memnun olduk ve rahat bir nefes aldık. Seneyede bomba gibi gelmeye şimdiden hazırız ! :) Defilede neler vardı, nelerden esinlenerek giysileri ortaya çıkardık, kimler izledi ve bu fikir nasıl ortaya çıktı sizlerle paylaşacağım.
  İlk olarak fikir kulüp ilk kurulduğunda ilk toplantımızda ortaya çıktı. Daha doğrusu başkanımızın öneri ve bizim katılımımızla desteklendi bu defile projesi. Çünkü bir üniversitede ilk defa bir kulübün defilesi düzenlenecekti. Hepimiz bu fikre ısınınca başladık çalışmalara! Çalışmalar istediğimizden geç başladı, bizde son 15günde sabahlayarak hazırladık 24 elbisemizi. Hem yorucu hem bir o kadar da eğlenceli geçti çalışmalarımız. Sonunda düşündük taşındık üç konsept çıkarmaya karar verdik: Bahar koleksiyonu, Love & Poker ve son olarak herkese özgü değişik tasarım abiyelerin olduğu bir grup.


   Bahar koleksiyonumuzda cıvıl cıvıl renkler vardı.Bu sezon çoğu mağazalarda gördüğümüz neon renkler bizde de öne çıktı. Tasarladığımız bluzlere, şortlara bu cıvıl cıvıl renkler çok yakıştı. Bu defile sayesinde her türlü dikiş, boyama tekniğinde öğrenmiş olduk.:) 

Love & Poker bölümümüzde ise herkesin bildiği ve evinde bulundurduğu iskambil kâğıtlarıyla yapılmış 8 farklı giysi çıkardık ortaya. Zar şeklinde hazırladığımız küplerle de kıyafetlerimizi tamamladık.Renk olarak ise siyh, kırmızı ve beyaz hakimdi. 
     Son olarak farklı tasarımlarımızın bulunduğu bölümde birbirinden farklı abiyeler ortaya çıktı. Komple kurutulmuş çiçeklerden yapılmış uçuşan kuyruklu elbise, büyük payetlerle kaplı elbise, tüylerden yarattığımız tatlı mini elbisemiz vs. Hepsi bizim için özel bir yere sahip 8 abiye.



  Defilede yer alan mankenler bizlerdik. Kulübümüze destek olarak bizde ordaydık. Ayrıca kulübümüze makyaj sponsoru olan M.A.C. bizleri porselen bebekler yaptı. Gecenin sonunda hepimiz Öğrenci Birliği’nin bizim için hazırladığı podyumun üstündeydik!!

0 yorum:

Yorum Gönder